Een selectie uit onze Google reviews

Ontdek wat onze klanten vertellen over onze dienstverlening

Lees door onze verzameling van korte verhalen om te ontdekken hoe wij als team hebben bijgedragen aan het realiseren van de tuindromen van onze klanten. Elk woord is een bevestiging van ons streven naar perfectie en ons vermogen om uw visie tot leven te brengen. Bij Van Acker Hoveniers is uw tevredenheid onze grootste beloning, en we zijn er trots op om onze klantrecensies met u te delen.

Wendy Vandenbussche

Vandaag voor de eerste maal mijn voor- en achtertuin laten onderhouden door hoveniersbedrijf Van Acker. Heel proper en goed werk geleverd, alvast weer een tevreden klant erbij ? Ook de bespreking naar mijn wensen voor de tuin ging heel vlot. Een echte aanrader ?

Jochen & Sabine Maes-Wermuth

Onze oprit en voortuin laten aanleggen door hoveniersbedrijf Van Acker. Ondanks onze woning al wat ouder is en niet alle nutsleidingen voldoende diep in de grond zaten werd er bij aanvang onmiddellijk deskundig en professioneel overlegd om tot de beste oplossing te komen en dit met een FANTASTISCH resultaat! Ook het opvullen en afwerken van onze oude vijver door de overschot aan afgegraven grond van onze oprit was absoluut geen probleem! Communicatie verloopt zeer vlot en komen steeds de gemaakte afspraken correct na. Vakbekwame en heel vriendelijke medewerkers. Wij kijken alvast uit naar ons toekomstige (tuin/terras)project om met dit bedrijf samen te werken!

Karin Polderman

Een prachtige tuin opgeleverd door Hoveniersbedrijf Van Acker! Hardwerkende mannen, ze denken mee met het ontwerp en hebben oog voor praktische oplossingen, houden daarbij rekening met wat visueel gezien het mooiste oogt. Zeer professioneel, zeer vriendelijk, en een fantastisch eindresultaat. Zeker een aanrader!

Robert Meulenberg

Onlangs hebben wij onze volledige achtertuin laten vernieuwen door Van Acker. Al vanaf de eerste ontmoeting voelde het goed. Ze maakten een duidelijk ontwerp wat helemaal bij ons paste, legden alles goed uit en hadden duidelijk veel verstand van zaken. Nadat alles goed doorgenomen was zijn ze op de afgesproken tijd begonnen met werken, ze hebben met wat extra handen hard doorgewerkt, waardoor ze veel eerder klaar waren dan gedacht. En dat terwijl het toch een wat lastigere klus was dan gedacht. Het resultaat mag er zeker wezen! De tuin is werkelijk schitterend geworden. Ook in de weken daarna hebben ze nog even wat restpunten zonder problemen opgelost. Het zijn doorpakkers die niet weglopen voor hun verantwoordelijkheid en sterven naar een goed eindresultaat. Wat ze zeker gelukt is. Nogmaals hartelijk dank voor onze schitterende nieuwe tuin!

Bettina Pieters

Ook ik heb een prachtige nieuwe tuin! De mannen hebben keihard gewerkt ,ondanks de hitte . Ik ben ontzettend blij met het resultaat ?

Michelle V

Goede kwaliteit en prachtig resultaat. Hard werkend en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!!!

Johnny Heule

Heel snel en vlot alles zomer klaar bedankt mannen!

Shirley Portier

Onze nieuwe tuin laten aanleggen door hoveniersbedrijf van Acker. En meer dan tevreden met het resultaat. Vakbekwame vriendelijke hardwerkende mannen die een pracht tuin hebben opgeleverd.

Door Stokkerman

De achtertuin volledig laten bestraten en een border laten maken. Deze mannen leveren eersteklas vakwerk, onze tuin is prachtig geworden. Er wordt zeer professioneel gewerkt, alles is van tevoren duidelijk afgesproken dus je weet precies waar je aan toe bent. Ze gaan above and beyond om er iets moois van te maken, niets is teveel. Buitenom dat de tuin nu tot in detail klopt en tot in perfectie afgewerkt is zijn het ook nog eens zeer aangename mannen om over de vloer te hebben. Keihard werken met een goede dosis humor. Voor ons volgende project hoeven we niet na te denken wie we daar voor gaan vragen.

Vincent Moerman

Wijzelf hebben beroep gedaan op het Hoveniersbedrijf Van Acker om onze tuin onder handen te nemen. Wij kunnen hem dan ook ten zeerste aanraden. Jeffrey heeft veel kennis van zaken en zijn jonge moderne visie heeft ons enorm geholpen om van onze tuin iets moois te maken. Dit alles tegen een zeer correcte prijs!

Francis VH

Hoogstammen gesnoeid. Werken op korte termijn ingepland. Op geplande dag aanwezig. Geen incidenten. Geen problemen met gereedschap. Uitgevoerd door klimwerk en gebruik gemaakt van versnipperaar. Was heel oude boom bij. Mooi in vorm gesnoeid. Was belangrijk voor mij. Zeer tevreden over uitgevoerde werk. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Leander Stellemans

Goede ervaring met dit bedrijf. Communicatie is snel. Afspraken worden nagekomen. Werk is netjes. Aanrader.

Stephan Neve

Super bedrijf,levert top kwaliteit en goede tips kortom helemaal top!

Annie Caboor

Harde werkers, weer of geen weer, mooi resultaat.