Geniet Jaar Rond van Uw Tuin

Ontdek onze houten overkappingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment van houten overkappingen en een ervaren team dat u helpt met het realiseren van uw droom. Wilt u in elk seizoen kunnen genieten van de frisse buitenlucht en uw prachtige tuin? Dan is een houten overkapping de perfecte oplossing. Het kan direct bevestigd worden aan uw huis, tuinhuis of vrijstaand geplaatst worden.

Bovendien voegt een houten overkapping geeft u meer woonplezier voegt het karakter toe aan uw woning en tuin. Ook kunt u langer buiten genieten en kunt u met familie en vrienden genieten en ontspannen onder uw houten overkapping. Uw tuinmeubilair staat tevens veilig en droog. Bovendien kan een houten overkapping ook zorgen voor een stijging van uw woningwaarde.

Ons aanbod is erg uitgebreid, zo bieden wij verschillende soorten houten overkappingen en veranda’s aan. Ook is er een breed assortiment met accessoires voor uw veranda. Alles is mogelijk, of u nu een vaste of een vrijstaande houten overkapping wilt.  Wij hebben een ervaren team van montagespecialisten die de houten overkapping vakkundig voor u installeren.

Wilt u bij u thuis ook een houten overkapping? Hoveniersbedrijf van Acker maakt houten overkappingen naar iedere wens en maat. Na een persoonlijk gesprek ontwerpen wij de houten overkapping en letten wij met de grootste zorg op de kleinste details. Door het gebruik van duurzame materialen en stevige constructies garanderen wij bovendien een lange en onbezorgde levensduur