Ons team

Jeffrey van Acker

Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker In 2017 heb ik besloten een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Vakbekwaam hovenier afgerond. Zelf ben ik echt een perfectionist en moet alles tot in de puntjes afgewerkt zijn, dit is ook te zien in ons werk dat wij achterlaten bij de klant. Van het onmogelijke maak ik graag het mogelijke. Elke tuin is voor mij een nieuwe uitdaging.

Fabian

Mijn naam is Fabian, werken met groen is mijn passie. Aanleg van een nieuwe tuin, de keuze voor de juiste beplanting en bestrating, het is mooi om dat als totaalplaatje voor klanten uit te voeren. Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker is voor mij de perfecte plaats om mijn kennis en ervaring verder uit te bouwen. Heeft u vragen over beplanting of het bodemleven? stel ze me gerust. Tevens is Fabian het aanspreek punt in het onderhoudsteam en regelt de planning.

Cedric

Mijn naam is Cedric. Ik ben in 2016 afgestudeerd als houtbewerker. In de tuin werken is door de jaren heen helemaal mijn ding geworden. Omdat ik meer wil leren en ervaring wil opdoen in de tuin heb ik gekozen om het team van Hoveniersbedrijf Van Acker te versterken. Het mooiste aan deze job is dat je het van niets naar iets maakt, en dat is bijzonder! Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de klant tevreden is over het werk dat we uitvoeren. Tevens is Cedric het aanspreekpunt in het aanlegteam.

Nicolas

Mijn naam is Nicolas, Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn en om hard te werken. Mijn specialiteit is natuurlijk Electra, de tuin aanleg, het strippen van een tuin en weer terug opbouwen. Hoe erger we de tuinen aantreffen hoe liever dat ik het heb om die terug als een plaatje te maken.

Emiel

Mijn naam is Emiel, Ik zit al een tijdje in het hoveniersvak. Vanaf 2023 ben ik aan de slag gegaan bij Hoveniersbedrijf van Acker om mijn kennis uit te breiden. Tuinaanleg is helemaal mijn ding en ik ben daar daarom ook het meest te vinden. Bestrating leggen, bloembakken metselen en schuttingen plaatsen; hoe meer variatie hoe leuker ik het vind. Ik ben een perfectionist en ga niet weg tot het in de puntjes afgewerkt is.

Tobias

Mijn naam is Tobias, Ik ben in 2022 afgestudeerd voor Vakbekwaam Hovenier. ​Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn in het groen, door het in de natuur werken vind ik mijn innerlijke rust en kan ik laten zien wat ik kan. Of het nou aanleg is of onderhoud, we gaan natuurlijk voor het optimale eindresultaat. Tobias zal het meeste te vinden zijn op de tuin onderhoud. Tevens doet Tobias de maaicontracten.

Daphne

Hi, mijn naam is Daphne en ik help achter de schermen mee met de communicatie en marketing van Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker. Hier ben ik tevens voor opgeleid, waardoor ik op dit vakgebied ondersteuning kan bieden bij toffe projecten. Jeffrey geeft zijn passie en enthousiasme over aan de rest van het team. Dit maakt het erg leuk om mee te helpen en zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen!

Jaap

Mijn naam is Jaap Ik werk al een tijd parttime voor Hoveniers- en verhuur bedrijf van Acker Doordat ik jaren lang in de bouw heb gezeten heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Het veelzijdige werk vind ik het leukste, elke dag is een verassing. Ik ben zo wel werkzaam in de aanleg als in het onderhoud. Tevens is Jaap bezig aan de hoveniersopleiding.

Ryan

Mijn naam is Ryan, Ik ben te vinden in het onderhoudsteam. Ik ben al een aantal jaren werkzaam in het onderhoud en het is echt mn passie geworden. Dit zie je ook aan het werk dat ik aflever bij de klant. Zijn er vragen sta ik u altijd te woord.

Vino

Mijn naam is Vino Ik werk als boomspecialist /klimmer en ben dus altijd te vinden in de hoogte. Bomen snoeien op welke hoogte en in welke situatie dan ook is geen probleem voor mij. Zijn er vragen over de bomen of over de snoei wijzes kun je ze me altijd vragen.

Nick

Mijn naam is Nick, ik ben afgestudeerd als houtbewerker, na mijn studies heb ik al wat ervaring gehad in het plaatsen van carports, overkappingen, tuinhuizen en schuttingen maar het geen dat mij het meest interesseerde was werken in de tuin mooie realisaties tegemoet komen. Door dat ik opzoek was naar iets nieuws ben ik terecht gekomen bij hoveniers- en verhuurbedrijf Van Acker, een mooi bedrijf waar perfectie een must is! En die perfectie daar streef ik naar. En de leuke sfeer en collega’s maken het werken alleen maar aangenamer!

Sylver

Mijn naam is Sylver. Ik ben helemaal nieuw in het vak. Bij Hovenier-en verhuurbedrijf van Acker zal ik te werk gaan als assistent hovenier. Op deze manier zal ik alle kneepjes van het vak gaan leren en zo mijn steentje bijdragen aan het team. Ik haal heel graag voldoening uit het werk dat ik uitvoer en ben er zeker van dat ik dit bij Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker zal vinden.