Van kleine veranderingen tot complete metamorfoses

Tuinrenovatie op maat

Heeft u een verwaarloosde tuin, waar de fut uit is? Voldoet uw huidige tuin niet meer aan uw eisen en wensen? Dan wordt het tijd om uw tuin te veranderen. Hoveniersbedrijf van Acker helpt u hier graag bij!

Met een kleine ingreep kan uw tuin al een hele metamorfose ondergaan. Een goed uitgevoerde onderhoudsbeurt en het vervangen of aanvullen van beplanting, kan net het verschil betekenen tussen genieten en irriteren. Als u een grondigere aanpak wilt, kan een complete tuinrenovatie voor u de uitkomst bieden. Het mooie bij tuinrenovatie is dat u niet vanuit een kale en nieuwe situatie hoeft te beginnen. Wellicht is niet alles verkeerd aan uw tuin en wilt u graag waardevolle elementen behouden.

Wat doen wij?

Wij denken altijd met u mee zodat de tuin volledig bij u past. Wilt u een tuin met meer bloemen en minder onderhoud? Dan is een prairietuin echt iets voor u! Als u juist meer leven in de tuin wilt, dan kan een natuurlijke vijver een oplossing zijn. Ook meer speelruimte voor de kinderen of een onderhoudsarme tuin kunnen wij voor u realiseren.

​Afhankelijk van de grote van de ingreep wordt een tuinschets of een tuinontwerp gemaakt. Indien gewenst kunnen wij dit visualiseren met een 3D-ontwerp. Op deze wijze krijgt u vooraf een duidelijk beeld hoe uw nieuwe tuin eruit gaat zien. Ook kunnen we dan het benodigde budget voor u uitrekenen om uw droomtuin te realiseren. Hiernaast kunnen wij helpen met opvolgend tuinonderhoud, om de gedane investering in stand te houden en goed tot zijn recht te laten komen.