Creëer karakter en comfort in uw buitenruimte

Functionele en prachtige bestrating

Het bestraten van een paadje, oprit of terras is vakmanschap. Wij verstaan dit als geen ander. Bestrating is er in vele soorten en maten. Zo kan dit bestaan uit natuursteen, beton, gebakken stenen, GeoCeramica, sierbestrating en keramiek. Samen met u bepalen we welke tegels het best passen bij uw smaak én huis.

Wij vinden het belangrijk dat u lang kunt genieten van de bestrating zonder verzakkingen. Daarom zorgen we voor een stevige ondergrond. De stenen die u kiest bepalen de stijl van de tuin. Daarom is het belangrijk om hier samen met ons goed over na te denken. Met bestrating kan u meer meer diepte of breedte in een tuin creëren. Een kleine tuin kan u hierdoor optisch groter laten lijken.

We kunnen op verschillende manieren bestrating leggen. Hierbij kijken we naar de vorm van de tuin. We benadrukken de sterke punten van uw tuin. U kan kiezen uit een strakke bestrating, speelse bestrating, hoogte verschillen en verschillende soorten bestrating door elkaar. Dit kan extra sfeer in de tuin brengen.

Ook voor de voegen tussen de bestrating zijn verschillende opties. Dit kan met zilverzand, polymeerzand of een cementvoeg. Deze hebben allemaal hun eigen voordelen. Zo kan bijvoorbeeld polymeerzand en cementvoeg het groeien van onkruid tegenhouden.

Grind

Naast bestrating leggen we ook grind als verharding. Dit doen wij door gebruik te maken van gravel fix platen. Dit zijn grindmatten, die ervoor zorgen dat het grind op zijn plaats blijft. Wij hebben alle soorten en kleuren grind. Hiermee kan het gewenste effect behaald worden. Neem een kijkje op ons terrein om de verschillende soorten grind te bekijken en te voelen.

Zoekt u sierbestrating voor uw tuin? Wilt u de terrastegels of het grind ook zien en voelen? Kom dan naar ons showterrein