Maatwerk voor Jouw Buitenruimten

Creëer Je Eigen Unieke Erfafscheiding

Ontdek de vrijheid om een unieke en functionele erfafscheiding te creëren. Kies uit een scala aan opties, hoogtes en motieven om een schutting te ontwerpen die naadloos past bij jouw stijl en behoeften. Of je nu gaat voor een subtiel accent of een opvallende statement, Hoveniersbedrijf van Acker staat klaar om je te helpen jouw ideale buitenruimte te realiseren.

Hout beton schutting samenstellen

Een hout beton schutting bestaat uit een of meerdere betonplaten, betonpalen en een tuinscherm. Hoe de schutting er precies uit komt te zien, kunt u helemaal zelf bepalen! Onze tuinschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle betonpalen en soorten betonplaten uit ons assortiment.

Voor een eenvoudige hout beton schutting heeft u een lage betonplaat nodig, betonpalen en een tuinscherm van 180 cm hoog. De betonnen onderplaat is bij deze schuttingcombinatie voor een klein gedeelte zichtbaar en is vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat het tuinscherm niet in contact komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht in het hout trekken en gaat het tuinscherm langer mee.

Wilt u een luxere schutting? Dan kunt u kiezen voor een hoge betonplaat en een tuinscherm van 150 cm hoog. In dit geval is de betonplaat volledig te zien en vormt echt een onderdeel van de schutting.
Of ga voor een echt robuuste schutting van hout en beton door te kiezen voor twee onderplaten op elkaar en een tuinscherm van 130 cm hoog. Het beton is bij deze schutting nadrukkelijk aanwezig en dat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling. Er is keuze uit verschillende motieven betonplaten zodat u de schutting helemaal naar wens kunt samenstellen.

Heeft u vragen over een hout beton combinatie of wilt u graag voorbeelden in het echt zien? U kunt altijd contact met ons opnemen..

Betonnen schutting

Naast een hout beton schutting kunt u ook kiezen voor een volledige betonnen schutting die bestaat uit betonpalen met een sleuf en betonplaten met een motief. Zo ontstaat een stoere en zichtdichte schutting!

Hout beton schutting rotsmotief

Voor een stoer effect hebben wij betonplaten met verschillende motieven. Het meest bekend is de hout beton schutting met rotsmotief. Maar u kunt ook kiezen voor onder meer leisteenmotief en houtmotief. In onze catalogus vindt u alle soorten motieven en platen die geschikt zijn voor een hout beton schutting.

Poorten

De poorten die wij standaard leveren zijn 100 cm breed, worden op een stalen frame gemonteerd en zijn voorzien van RVS beslag.Naar wens zijn de poorten leverbaar van 90 tot 300 cm breed. Mochten er delen zijn in uw tuin waar u een lager gedeelte schutting wilt toepassen, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het uitrijden van een oprit, dan kunnen wij een erfafscheiding plaatsen van 110cm hoog met eventueel een verloopscherm van 200cm naar 110 cm. Heeft u speciale wensen? Ook maatwerk behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Wilt u graag een bijzondere afscheiding? bv; Harmonica gaas, staalhekwerk, Kastanje hekwerk, bamboe schutting, rabatschutting, kant en klaar haag, steenkorf, etc. 

Vraag er naar en wij komen langs met onze catalogus.