TuinKeur gecertificeerd

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker

Gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en groene daken. Hiernaast verhuren wij ook tuinmachines en gereedschap. We zijn werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. En wij werken samen met div. specialisten.

Op de vraag waarom klanten voor ons bedrijf moeten kiezen, zijn wij heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten, wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten. Voorjaars- en najaarsbeurten, maaien, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt. Wij houden hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van onze klanten.

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker staat voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniers vak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. Naast betrouwbaarheid biedt een TuinKeur-hovenier meer.

Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker is een erkend VHG Hoveniersbedrijf. En tevens  een erkend leerbedrijf

Professionaliteit
Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Betrouwbaarheid
Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Kwaliteit
Wij leveren kwaliteit, zowel de producten als de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Vakbekwaamheid
Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.

Service
Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.