TuinKeur gecertificeerd

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker

Gespecialiseerd in tuinaanleg, -onderhoud, bestrating en groene daken. Hiernaast verhuren wij ook tuinmachines en gereedschap. We zijn werkzaam in heel Zeeland en net over de grens in België. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven. En wij werken samen met div. specialisten.

Op de vraag waarom klanten voor ons bedrijf moeten kiezen, zijn wij heel duidelijk; alles gebeurt in samenspraak met de klant en het nakomen van afspraken is een prioriteit. Tevens leveren wij tuinen op van hoge kwaliteit en kiezen wij de beste producten, wat de levensduur van de tuin verlengt.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om een contract voor een jaar, maand of week af te sluiten. Voorjaars- en najaarsbeurten, maaien, de borders onkruidvrij houden, hagen snoeien of de complete tuin onderhouden. Er zijn tal van mogelijkheden die bespreekbaar zijn en waar, indien gewenst, een offerte voor gemaakt wordt. Wij houden hierbij rekening met speciale wensen en het beschikbare budget van onze klanten.

Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker staat voor kwaliteit, daarom hebben wij ons bedrijf TuinKeur gecertificeerd. Wij vinden met onze vakkennis en passie voor het hoveniers vak dat wij onze klanten moeten voorzien van extra betrouwbaarheid. Naast betrouwbaarheid biedt een TuinKeur-hovenier meer.

Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker is een erkend VHG Hoveniersbedrijf. En tevens  een erkend leerbedrijf

Professionaliteit
Wij zijn gecheckt op ruim 120 cruciale punten. Zo weet u zeker dat wij professioneel te werk gaan en u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan.

Betrouwbaarheid
Bij ons staat de klant voorop. Dat blijkt onder andere uit de persoonlijke benadering en de heldere, duidelijke voorwaarden.

Kwaliteit
Wij leveren kwaliteit, zowel de producten als de diensten. Zijn er onverhoopt onvolkomenheden dan zullen wij alles in het werk stellen om uw problemen naar volle tevredenheid op te lossen.

Vakbekwaamheid
Wij hebben veel vakkennis en kunnen u met raad en daad verder helpen.

Service
Wij houden ons aan onze afspraken en leveren u optimale en complete service.

Jeffrey van Acker

Mijn naam is Jeffrey van Acker en ik ben de eigenaar van Hoveniers- en Verhuurbedrijf van Acker In 2017 heb ik besloten een eigen Hoveniersbedrijf te beginnen. Hiervoor heb ik de opleiding tot Vakbekwaam hovenier afgerond. Zelf ben ik echt een perfectionist en moet alles tot in de puntjes afgewerkt zijn, dit is ook te zien in ons werk dat wij achterlaten bij de klant. Van het onmogelijke maak ik graag het mogelijke. Elke tuin is voor mij een nieuwe uitdaging.

Fabian

Mijn naam is Fabian, werken met groen is mijn passie. Aanleg van een nieuwe tuin, de keuze voor de juiste beplanting en bestrating, het is mooi om dat als totaalplaatje voor klanten uit te voeren. Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker is voor mij de perfecte plaats om mijn kennis en ervaring verder uit te bouwen. Heeft u vragen over beplanting of het bodemleven? stel ze me gerust. Tevens is Fabian het aanspreek punt in het onderhoudsteam en regelt de planning.

Cedric

Mijn naam is Cedric. Ik ben in 2016 afgestudeerd als houtbewerker. In de tuin werken is door de jaren heen helemaal mijn ding geworden. Omdat ik meer wil leren en ervaring wil opdoen in de tuin heb ik gekozen om het team van Hoveniersbedrijf Van Acker te versterken. Het mooiste aan deze job is dat je het van niets naar iets maakt, en dat is bijzonder! Ik vind het dan ook erg belangrijk dat de klant tevreden is over het werk dat we uitvoeren. Tevens is Cedric het aanspreekpunt in het aanlegteam.

Nicolas

Mijn naam is Nicolas, Ik ben afgestudeerd als elektricien. Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn en om hard te werken. Mijn specialiteit is natuurlijk Electra, de tuin aanleg, het strippen van een tuin en weer terug opbouwen. Hoe erger we de tuinen aantreffen hoe liever dat ik het heb om die terug als een plaatje te maken.

Emiel

Mijn naam is Emiel, Ik zit al een tijdje in het hoveniersvak. Vanaf 2023 ben ik aan de slag gegaan bij Hoveniersbedrijf van Acker om mijn kennis uit te breiden. Tuinaanleg is helemaal mijn ding en ik ben daar daarom ook het meest te vinden. Bestrating leggen, bloembakken metselen en schuttingen plaatsen; hoe meer variatie hoe leuker ik het vind. Ik ben een perfectionist en ga niet weg tot het in de puntjes afgewerkt is.

Tobias

Mijn naam is Tobias, Ik ben in 2022 afgestudeerd voor Vakbekwaam Hovenier. ​Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn in het groen, door het in de natuur werken vind ik mijn innerlijke rust en kan ik laten zien wat ik kan. Of het nou aanleg is of onderhoud, we gaan natuurlijk voor het optimale eindresultaat. Tobias zal het meeste te vinden zijn op de tuin onderhoud. Tevens doet Tobias de maaicontracten.

Daphne

Hi, mijn naam is Daphne en ik help achter de schermen mee met de communicatie en marketing van Hoveniers- en verhuurbedrijf van Acker. Hier ben ik tevens voor opgeleid, waardoor ik op dit vakgebied ondersteuning kan bieden bij toffe projecten. Jeffrey geeft zijn passie en enthousiasme over aan de rest van het team. Dit maakt het erg leuk om mee te helpen en zo ook mijn steentje te kunnen bijdragen!

Jaap

Mijn naam is Jaap Ik werk al een tijd parttime voor Hoveniers- en verhuur bedrijf van Acker Doordat ik jaren lang in de bouw heb gezeten heb ik veel ervaring kunnen opdoen. Het veelzijdige werk vind ik het leukste, elke dag is een verassing. Ik ben zo wel werkzaam in de aanleg als in het onderhoud. Tevens is Jaap bezig aan de hoveniersopleiding.